Interviu Mihai Paraianu - trainer certificat ACL

Interviu Mihai Paraianu - trainer certificat ACL

 Cine este Mihai, te rog sa ne spui cateva cuvinte despre tine

 

Pentru a mă raporta la persoana a III-a, îți voi spune pe scurt că: „Mihai este un tânăr dornic să se dezvolte constant și să devină un profesionist cunoscut în domeniul în care activează.”

Mai pe lung, revenind la persoana I, să îți spun câte ceva despre mine, pentru a mă cunoaște așa cum sunt. Am început încă din 2007 să mă implic în activități de voluntariat și în cât mai multe evenimente extrașcolare, astfel încât să descopăr ce mi se potrivește. Am aflat, dupa foarte puțin timp că domeniul meu de activitate va fi „Omul”. Așadar, mi-am descoperit această pasiune pentru oameni încă din clasa a VIII-a.

Carmen Cristescu - Astron Chemicals

Carmen Cristescu - Interviu cu liderul unei echipe de profesionisti in distributie

Cu Carmen Cristescu ne cunoastem de cativa ani si ne-am revazut anul trecut cu ocazia unor cursuri de vanzari si leadership la Axioma.

De curand, ne-a facut bucuria sa ne ofere un scurt interviu.

Interviu cu Diana Prodanciuc, Project Manager certificat CAPM

Pe Diana am cunoscut-o acum cativa ani la unul din evenimentele organizare de CIPD in Romania.

A fost o surpriza placuta sa ne revedem la sfarsitul anului trecut, la cursul de pregatire pentru CAPM si PMP, tinut de Mihai Mlesnita la Axioma. Si mai mare a fost totusi surpriza cand dupa numai 3 saptamani, Diana a trecut cu succes examenul de la PMI.

3 Pasi cheie cu care poti sa obtii rezultate financiare mai bune

Acum ceva vreme am scris un articol referitor la cum sa observi cele 7 semne care arata ca business-ul este in declin.
Ca o continuare, dar si ca o solutie, pentru situatiile de declin am pus cap la cap cateva idei care sper sa-i ajute pe cei preocupati de imbunatatirea rezultatelor.

Mihai Mlesnita – Interviu cu un PM certificat CompTIA Project+

Mihai Mlesnita - Project Manager Certificat CompTIA project+

Pe Mihai l-am cunoscut acum mai bine de 3 ani cand a participat la un eveniment de Action Centred Leadership la Axioma. Ulterior am avut ocazia sa lucram impreuna pe durata cursurilor de project management CompTIA Project+ si PMP Exam Preparation.

7 semne ca business-ul este in declin

Carmen Simionescu

Trainer Finance for non Finance

Interviu cu un PMP - Septimiu Mitu

Pe Septimiu Mitu de la Endava l-am cunoscut cu ocazia cursului de pregatire pentru PMP din luna februarie 2015. Ce am remarcat atunci pe durata simularilor de examen au fost atat scorurile bune dar si dorinta lui Septimiu de a obtine cat mai rapid certificarea de PMP. Asa a si facut, in cateva zile de la terminarea cursului a demarat completarea scrisorii de eligibilitate.

Interviu cu un PMP – Andreea Tanase

Pe Andreea am cunoscut-o cu ocazia cursului de pregatire pentru examenul de PMP organizat la Axioma.
Pe durata cursului am apreciat energia de care a dat dovada in parcurgerea unui continut care, pentru multi altii, pare coplesitor dar si rezultatele foarte bune obtinute la testele intermediare.

10 motive pentru care să te certifici PMP sau o investiţie în viitorul tău

Conform unei statistici recente, 7 din 10 proiecte esuează din punct de vedere al costurilor, timpului sau specificaţii. Economie de timp şi costuri, productivitate mai mare şi control mai eficient al resurselor; respectarea obiectivelor şi deadline-urilor sunt doar cateva dintre motivele pentru care tot mai multe companii se organizează în echipe de proiect, iar nevoia de project manageri acreditaţi este din ce în ce mai mare.

Interviu cu un PMP – Cristi Necula

Pe Cristi l-am cunoscut in 2006 la ASF (Advantage Software Factory) cand am lucrat impreuna pentru prima data la o implementare de Warehouse Management System. Ulterior am facut echipa cu el timp de 5 ani la dezvoltarea AnytimeCRM unde Cristi a ocupat pozitii diverse de la dezvoltator Oracle, Project Manager pana la Manager de Dezvoltare.

Ana Mereuta – Interviu cu un trainer Axioma

 Poza Interviu Ana Mereuta Axioma

Ana Mereuta este o prezenta discreta. Un profesionist a carui cariera s-a consolidat in proiecte de IT, un autor de materiale de training al caror continut radiaza valoare si un trainer cu un stil de livrare aparte. Ana este acel gen de trainer care nu “vorbeste din carti”. 

Ce este “Action Centred leadership” – ACL?

Scurt Intro

La jumătatea lunii mai 2015 l-am contactat pe Alan Chapman, proprietarul site-ului www.businessballs.com pentru a-mi acorda dreptul de traducere şi prezentare în limba română a unui articol de tip “sinteză” asupra a ceea ce inseamnă “Action Centred Ladership”.