Inregistreaza simplu

Capteaza intr-o calitate perfecta inregistrarile de pe ecran

 Camtasia Studio capteaza video - inregistreaza, orice este pe ecranul tau, fara compromisuri intre calitate si dimensiunea fisierului. Numeste-o magie, numeste-o ingredientul nostru secret, dar tehnologia de compresie a TechSmith iti ofera inregistrari de o calitate perfecta si fisiere de dimensiuni compacte.


Relaxeaza-te si inregistreaza cu Camtasia SmartFocus™  

 Nu-ti face griji pentru produsul final, doar relaxeaza-te si inregistreaza-ti intregul ecran. Camtasia SmartFocus urmareste (tine cont de) locul unde are loc actiunea in timpul inregistrarilor tale. Apoi produce un film care mareste (zoom-in) zonele pe care vrei sa le arati, pastrand imaginile proportionale chiar si in cazul ecranelor de dimensiunea iPod-ului. SmartFocus-ul este complet automat si incredibil de descurcaret.

                                                          Mini Cooper                                   

Incepe lucrul rapid

Camtasia Recorder face ca selectarea ariei de inregistrare sa nu mai fie facuta pe ghicite. Foloseste noua si inteligenta optiune de selectare pentru a delimita regiunea pe care doresti sa o inregistrezi. In mod automat se deschide o fereastra de dimensiuni specifice. Sau poti sa blochezi aria de inregistrare pentru a urmari o anumita aplicatie, chiar daca o misti dealungul ecranului. Plus ca niciodata nu pierzi nimic, deoarece orice fereastra pe care o deschizi in timp ce inregistrezi va aparea in centrul ariei de inregistrare!

    Get started faster  

Adauga sunetul acum sau mai tarziu

O imagine face cat o mie de cuvinte, insa chiar si o inregistrare video este ajutata de un pic de narare (povestire). Cu Camtasia Studio poti sa captezi inregistrari audio in timp ce inregistrezi de pe ecran ... sau poti sa adaugi narari (texte vorbite) si muzica mai tarziu.

    Single Image

Converteste PowerPoint-ul intr-un film care convinge usor 

 Toolbar-ul Camtasia Studio dinauntrul PowerPoint-ului iti permite printr-un simplu click sa incepi intregitrarea prezentarilor, fie ele live (in direct) fie de la comfortabilul tau birou. Si obtii mult mai multe decat un simplu slideshow. Camtasia Studio inregistreaza totul - timingul exact al slide-urilor, animatii, efecte de sunet, povestiri (narari), imagini video de la webcam, si orice pagina web sau aplicatie expusa pe ecranul monitorului in timpul prezentarii. Ivata cum sa utilizezi Camtasia Studio PowerPoint toolbar acum.

      

Conecteaza-te cu publicul tau

 Chiar daca prezentarea este inregistrata, prin faptul ca se permite publicului sa il vada pe vorbitor (speaker) se creaza o relatie umana, deschisa. Indreapta un webcam catre prezentator si Camtasia Studio va capta si va sincroniza acea imagine cu inregistrarile de pe ecran. Simplu!

Poti deasemenea sa inregistrezi imagini video preluate cu webcamu-ul exclusiv (numai) cu Camtasia Studio, pentru a crea un video-blog.

    


Inregistreaza podcast-uri

 Nu ai nevoie de un tool separat pentru a crea podcast-uri. Utilizeaza Camtasia Studio pentru a face inregistrari audio de sine statatoare de inalta calitate, pentru ca apoi sa le publici in format MP3. Uploadeaza pe iTunes. Vorbeste lumii.


Fa-te inteles (Indica ceea ce vrei sa evidentiezi)

 O varietate intreaga de efecte sunt disponibile in timpul inregistrarii pentru a te ajuta sa evidentiezi un punct de vedere important sau o actiune. Iluminarea (evidentiere) miscarilor cursorului si clicurile mouse-ului, marirea imaginii (zoom-in) pentru a accentua, si chiar desenarea pe ecran.

   Single Image

                                          >> cum editez