Editeaza cu talent

Nu esti un expert in multimedia? Nu te panica. Studioul de editare al Camtasia Studio te va face sa pari a fi unul...

Pre-vizualizeaza rezultatul final inainte ca el sa fie cu adevarat finalizat.

Inainte de a incepe sa editezi, arata-i Camtasia Studio cum intentionezi sa-ti utilizezi filmul - web, Cdl, blog, iPod etc. - si vei vedea un preview live al rezultatului final pe tot parcursul editarii. Fara surprize!


Editarea catre perfectiune

Dar daca stranut ? Camtasia Studio face sa fie foarte usor sa tai sectiunile din film pe care nu le doresti si sa le rearanjezi pe cele pe care le vrei. Adauga (Add), taie (cut), lipeste (splice), uneste (join) si muta (move) sectiunile video sau audio. Mareste (zoom in) linia timpului (timeline) pentru a edita fiecare track cu o precizie de frame-cu-frame.  

  Timeline

Preia controlul cu zoom-ul si pan-ul

 Poti oricand sa reorganizezi zoom-ul si pan-ul creat automat de Camtasia SmartFocus. Sau pur si simplu sa le adaugi pe ale tale din bucati. Selecteaza zoom -in pentru a arata detalii si selecteaza pan pentru a te deplasa vertical sau orizontal de-a lungul ecranului.   

Incanta spectatorii cu fotografii si muzica

 Nu te limita la un film realizat doar din captari ale ecranului ! Atrage, informeaza si incanta spectatorii prin importarea de alt continut. Clipuri video, fotografii, muzica, animatii - Camtasia Studio le prelucreaza facandu-le sigure pentru a le adauga in proiectul tau.

Adauga un finisaj profesionist

 Intitularea clipurilor, introducerea filmului si finalizarea sa intr-un mod de senzatie sunt super usor de realizat. Ele pot deasemenea sa delimiteze capitolele, sa listeze multumiri de final  (closing credits) sau sa furnizeze informatii de contact. Utilizeaza oricare din cele 25 de efecte de tranzitie pentru a face trecerea dintre clipuri lina, cursiva (sau ciudata, nonconformista). Si in plus, Camtasia Studio iti ofera instrumentele necesare pentru a intensifica si optimiza calitatea sunetului (audio)

  Transitions

Subtritrari (Embed closed captioning (subtitles)

 Fa-ti filmele mult mai accesibile pentru spectatorii cu probleme de auz sau pentru aceia care vorbesc alte limbi prin adaugarea de subtritrari (closed captioning) in sau sub film (imaginile video). Invata cum sa adaugi subtritrari in filmul tau.

  Closed captioning

Agauga prezentatorul inauntru sau langa

 Adauga filmului tau o nota personala prin expunerea prezentatorului odata cu prezentarea. Filmuletul captat cu webcamul poate fi incastrat (inglobat) in filmul captat de pe ecran (picture-in-picture) sau plasat alaturi de el (side-by-side)

  Closed captioning

Implica audienta prin (callouts) si interactivitate Flash

 Adauga o sageata cu un look deosebit pentru a directa atentia. Utilizeaza caseta de dialog (speech bubble) pentru a furniza detalii. Sublinieaza (acceantueaza) continutul printr-o lumina fosforescenta, virtuala. Transforma o prezentare statica intr-o experienta interactiva cu puncte firbinti care clipesc, in Flash. Da-le ocazia spectatorilor sa sara (treaca) de la o sectiune la alta sau la o pagina web externa. Nu esti un developer de Flash?... Nici o grija... Camtasia Studio merge pe principiul simplu de drag-and-drop.

  Highlighter Callouts

Masoara impactul cu un chestionar sau un quiz

 Vrei sa stii ce cred spectatorii (care sunt opiniile spectatorilor) sau cat de mult au invatat? Intreaba-i! Camtasia Studio face sa fie foarte, foarte usor introducerea de quiz-uri sau chestionare Flash oriunde in cadrul filmului. Pune intrebari cu raspunsuri multiple sau intrebari deschise (open-ended). Raspunsurile pot fi transmise catre un SCORM-compliant learning management system sau catre inboxul e-mail-ului tau.

                                          >> cum share-uiesc