Impartaseste si cu altii fara constrangeri

 Camtasia Studio face ca share-uitul filmelor sa fie floare la ureche, in formatul si dimensiunile pe care audienta le vrea. Pe Mac sau PC, ecran lat de 24 inci sau de iPhone, aici , acolo, oriunde ... iti vom face munca foarte usoara.

Rezultatul final corect ... din prima incercare

 Sa pierzi o ora pentru a produce zece versiuni ale filmului tau, pentru a testa diferite setari era tipic pentru vechea metoda. 

Acum daca vrei sa faci un film cu dimensiunile si setarile corecte pentru blog-ul tau, trebuie doar sa apesi butonul Blog, apoi preview. O clipa mai tarziu urmaresti un preview de 30 de secunde al filmului tau pentru a vedea cum va arata. Functioneaza in acelasi fel pentru Web, CD sau iPod. Simplu si rapid.

Previzualizarea este deasemenea utila pentru a compara rezultatele unor setari specifice ale compresiilor (Flash SWF vs. Flash Video FLV vs. QuickTime H.264) fara a produce intreg filmul. Vechea metoda se pare ca e de aruncat la guoi.

  

ExpressShow – Glontul de argit pentru sharing-ul simplu.

 Template-ul ExpressShow creaza Flash-uri frumoase in fisiere SWF sau FLV care pot fi usor introduse, inglobate in orice site Web, blog sau proiect multimedia. Cu o imagine thumbnail stralucitoare, optiune pentru full-screen playback si panou plutitor pentru continut (floating table of contents), acesta este filmul video Flash care te face sa arati bine. Foarte bine.

Cauti mai degraba sa te incadrezi in tipare, decat sa iesi in evidenta? Adapteaza-ti perfect filmele la site-ul web si proiectele multimedia existente prin customizarea ecranelor care ruleaza filmul, fundalurilor (backgrounds) - chiar si a casetelor Despre (About) - utilizand culori, text sau logo, insemne ale brandului.

  ExpressShow

Permite-i wizard-ului (asistentului) de productie sa te ghideze.

 Camtasia Studio nu o sa te lase sa te afunzi intr-o mare de confuzie creata de multiplele optiuni ale produsului. Indiferent daca vrei sa impartasesti fimul pe web, CD sau DVD, e-mail sau spre exemplu la Screencast.com ... Production Wizard-ul te va ajuta sa alegi cel mai bun format si cele mai bune setari.

Produce in orice format de fisier virtual.

 Poti sa stii exact de ce format de fisier ai nevoie si cum vrei sa configurezi toate variabilele. Sau nevoile tale se pot schimba in timp. Deaceea Camtasia Studio iti ofera flexibilitatea de a-ti produce filmele in oricare din formatele populare ale zilelor noastre (sau din viitor) In momentul de fata lista este urmatoarea:

  • MP3
  • iPod video
  • Flash (SWF si FLV)
  • AVI
  • Silverlight compatible WMV
  • QuickTime (MOV)
  • RealMedia (RM)
  • Animated GIF
  • Executable (EXE)

Produci o data in formate multiple

 Faptul ca oferi audientei optiuni multiple de rulare a flmului nu trebuie sa fie in mod dureros consumatoare de timp. Cu Camtasia Studio poti produce filmul in mai multe formate diferite de fisiere printr-un singur proces de productie. Pur si simplu alege principalul tip de fisier pe care il vrei, apoi poti sa mai adaugi de exemplu fisier iPod, MP3 si/sau PowerPoint si le produci pe toate deodata!

  Production Wizard

Customizeaza panourile de control pentru playback si pre-rulare (pre-loaders)

 Panourile de control customizabile pentru playback si pre-rulare (pre-loaders) ale Camtasia Studio iti ofera flexibilitatea de a-ti armoniza, adapta filmele la imaginea coorporatiei sau doar sa le oferi o imagine noua, un look improspatat. Alege dintr-o varietate de stiluri in timpul procesului de productie sau cerceteaza in fisierele sursa pentru a-ti crea propriile stiluri de la baza, in cel mai mic detaliu.

Include un panou de continut (Table of Contents) ce poate fi accesat

 Un panou de continut ce poate fi accesat poate simplifica navigarea prin fereastra de vizualizare (viewer). Camtasia Studio iti permite sa creezi usor un panou interactiv de continut in cadrul unui singur film. Sau daca ai o serie de filme pe care ai dori sa le legi la un loc, poti folosi fie Camtasia MenuMaker pentru distribuirea pe CD si Camtasia Theater pentru distribuirea pe Web. Aceste aplicatii inrudite, sunt incluse laolalta cu Camtasia Studio.

  Table of Contents

Seamless publishing to Screencast.com

 Screencast.com este un spatiu de hostare, cu niste functionalitati grozave pentru organizarea si sharingul continutului. Dinauntrul wizardu-lui de productie al Camtasia Studio poti face upload direct in screencast.com prin doar cateva clicuri.

Face viata mult mai usoara pt. blogger-i

 Camtasia Studio le ofera posibilitatea bloggerilor de a inregistra si publica pe Screencast.com si de a scrie in blog despre inregistrare in mai putin de 15 minute. Sau utilizand built-in FTP support-ul, mutarea filmelor in propriul tau server poate sa fie tot atat de facila, fara dureri de cap.

  Production Wizard

Organizeaza si prezinta filme Flash utilizand Camtasia Theater

 Ai un film handful sau inrudit? Exista o cale extraordinara de a le prezenta online! Versiunea reconstruita a Camtasia Theater face foarte usoara crearea unui meniu web customizabil pentru oricare dintre filmele tale Flash produse cu ajutorul Camtasia Studio. ExpressShow, SWF, FLV, cu sau fara chestionare sau puncte fierbinti (hotspots) aplicate - Camtasia Theater poate sa le manevreze pe toate. Iar spectatorii tai vor aprecia cat de usor este sa sara de la un film, la altul utilizand meniul de continuturi (table of contents).

  Organize and present Flash videos with Camtasia Theater