Cursuri pentru Managementul Proceselor

Cursurile dedicate eficientizarii managementului proceselor de business prezinta o reteta practica de gestionare optima a proceselor cheie pentru plus de valoare in afaceri. Cursurile sunt concepute ca o simulare de business process management desfasurat in interiorul companiei dumneavoastra in scopul de a asigura un transfer cat mai rapid de cunostinte teoretice si practice. In felul acesta angajatii dumneavoastra pot sa utilizeze tehnicile si abilitatile invatate inca din prima zi de lucru dupa curs.

Cursurile sunt recomandate persoanelor care cauta o solutie de initiere sau doresc sa ajunga la nivelul avansat de intelegere a tehnicilor de BPM:

  • Project Manageri
  • Resurse
  • Manageri
  • Sponsori
  • Decidenti
  • Analisti

BPM QuickStart

Pentru cei care isi doresc o initiere rapida in documentarea si analiza proceselor de business propunem cursul de introducere BPM QuickStart. Cursul propune o abordare practica despre cum sa identifici, mapezi si imbunatatesti procesele din interiorul organizatiei.

BPM X3

Pentru o intelegere completa asupra proceselor din interiorul unei organizatii, cursul BPM X3 ofera o perspectiva completa asupra maparii, gestionarii si optimizarii proceselor de afaceri. Cursul ofera celor implicati in managementul proceselor o abordare structurata si de lunga durata asupra definirii si mentinerii unui mod consistent de lucru.

Doresti sa organizam un astfel de curs in interiorul companiei tale?

Trimite-ne un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau suna la 0771.22.97.63