Ce spun clientii si cursantii nostri?

 Emanuel Grigoras  

Emanuel Grigoras, Project Manager, certificat PMP

"Am ales Axioma Solutions la recomandarea unui prieten. Argumentul care a avut cea mai multa importanta a fost calitatea trainer-ului, pentru ca este important nu doar ceea ce inveti, ci mai ales modul in care iti sunt transmise aceste cunostinte pentru a le asimila cat mai bine."
"Am apreciat foarte mult partea practica si mai ales faptul ca la fiecare notiune studiata ni se dadeau exemple din experienta profesionala a trainer-ului."
"Recomand Axioma Solutions deoarece la cursul de Project Management nu am invatat doar ceea ce era scris in carte. Exemplele practice pe care le-am primit au “transferat” in realitate notiunile teoretice si m-au ajutat sa inteleg mai bine. Pe langa acestea am primit multe alte cunostinte de project management pe care nu le poti acumula decat dupa multa practica, iar in acest fel drumul meu spre a deveni un bun project manager este mult mai scurt."

 

 Andreia Serbanescu  

Andreia Serbanescu, Project Manager PMP - Advantage Software Factory

"Ceea ce am invatat eu in cursul de PMP Exam Preparation este sa evaluez o situatie, sa inteleg unde ma aflu, sa identific probleme, prioritati si optiuni si sa iau hotarirea care este cea mai buna pentru proiect.  Cursul mi-a dat mai multa directie si disciplina si am invatat sa am tot timpul mintea deschisa, pentru ca nu o sa ma aflu niciodata de doua ori in aceeasi situatie. La toate acestea contribuie exemplele si discutiile de grup din cadrul trainingului, cu alte cuvinte experienta si ideile cu care venim fiecare dintre noi, trainerii si cursantii.
Cred ca la final esti mult mai bine pregatit sa iti faci meseria, iar certificarea PMP este consecinta naturala a acestui lucru. Pentru aceasta recomand cursul de PMP Exam Prep pe care il realizeaza trainerii de la Axioma."

Iulian Batrinu, Training & Development Manager - JTInternational

JTI a lucrat cu firma AXIOMA pe mai multe proiecte, printre care si 6 sesiuni de Finante pentru non-finantisti.

Au participat aprox. 50 de oameni care au fost foarte multumiti atat de prestatia trainerului, domnul Marian Stirbescu, cat si de continutul seminarului, foarte simplu si pe intelesul tuturor, precum si de exercitiile si aplicatiile foarte practice si relevante.

Va stau la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.

Maria Teodora Petre, Training Director - Ipsos Interactive  Services Romania

"Am gasit in Axioma un partener de lucru profesionist, de incredere, responsabil, flexibil, motivat in a crea angajament in cadrul companiei noastre, care a urmarit sa obtina impact in cadrul organizatiei, concentrandu-se ca ceea ce am dezvoltat impreuna sa poata fi continuat de catre angajati si sa ne fie de folos pe termen mediu si lung."

Elena Stupu, MAREXIN, proaspat certificata CAPM

"Cel mai mult si mai mult m-a ajutat cursul "PMP Exam Preparation", si cand spun "cursul" ma refer la tot ce a implicat el: trainerii, informatiile si explicatiile furnizate de ei, materialele pentru studiu pe care le-am primit (PMBOK, Rita) si care au fost ideale pentru obtinerea certificarii.
De foarte mare ajutor mi-au fost si sfaturile primite de la traineri, sfaturi referitoare la modul in care sa abordam materialele de studiu pentru examen astfel incat sa invatam cat mai usor si sa obtinem rezultate cat mai bune."

Ion Ivanoiu, Director Proiect cu peste 20 ani experienta in proiecte - Prospectiuni S.A.


"PM QuickStart este un curs care intr-o perioada relativ scurta, de 2 zile, reuseste sa ofere toate elementele necesare desfasurarii unui proiect de complexitati diferite, toate acestea printr-o abordare orientata pe exercitii practice."

Octavian Matache, Data Sales Consultant - Vodafone Romania

"Experienta primului training in cadrul Axioma Solutions a fost una pozitiva, pe durata cursului mi-a placut foarte mult admosfera degajata, faptul ca lucrurile au fost bine puse la punct, explicatiile cursive, iar discutiile, chiar daca uneori aprinse, au avut rezultat si cred ca un astfel de curs e foarte util in activitatea de zi cu zi, ajutand la structurarea tuturor proiectelor pe care le implementez, chiar daca jobul meu nu este unul de Project Manager."

Catalin Coman, PMP, System Integrator Division, Manager - Project Management Office, Romtelecom

"In urma  unui amplu proces de selectie, am ales cu atentie instructorii cei mai potriviti pentru predarea cursurilor de Project Management in domeniul in care activez. Printre criterile fundamentale s-au enumerat: Existenta si vechimea certificarilor PMP si CAPM, Experienta de minim 5 ani de zile in proiecte complexe din domeniul IT, Exeperienta complementara in management si vanzari. "
"Cursul la care am participat a fost util completat de comparatii cu situatii practice reale, din experienta Instructorului. Prin parcurgerea cursului m-am aliniat la   metoda de invatare a standardului PMBooK si m-a ajutat in adaptarea principiilor din standard la situatiile din activitatea zilnica."
"Recomand Axioma Solutions pentru experienta profesionala deosebita, capabilitatile multiple in Management, Training si Executie si nu in ultimul rand pentru promptitudinea de care dau dovada in deservirea cerintelor clientilor sai."

Sabin Trusca - Sales Support Executive, Unicredit Leasing Corporation IFN

"Pe durata cursului am apreciat promptitudinea si acuratetea raspunsurilor in cazul neclaritatilor, exemplificarea prin situatii reale, precum si implicarea constanta a tuturor participantilor."
"Voi recomanda acest curs colegilor si prietenilor, deoarece indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea, Project Managementul poate fi extrem de util."
"Aplicabilitatea practica a acestui curs a fost vizibila imediat, dar consider ca trebuie sa incep un proiect de la zero ca sa pot incerca si testa toate cunostintele invatate"

Sabina Barbulescu - Assistant to Deputy Country Head of Retail - RBS Bank Romania S.A

"Alegerea Axioma Solution nu a fost a mea, a fost o surpriza pe care mi-au facut-o colegele de la HR, ele au ales pentru mine, insa tebuie sa recunosc ca de cand am auzit prima data numele cursului am fost sigura ca trebuie sa fie ceva interesant si interactiv, si se pare ca nu m-am inselat deloc. Am apreciat cel mai mult faptul ca nu am stat 2 zile lipiti de un scaun sa ascultam un om vorbid notiuni pur teoretice pe care sa nu stim cum le-am putea sa le punem in practica. Asta a fost lucrul care mi-a placut cel mai mult, fiecare bucatica mica de teorie avea si o mare parte de practica in spatele ei. In plus mi-a placut ca ni s-a dat posibilitatea sa ne exprimam liber opiniile chiar daca asta insemna sa nu fim de acord cu restul. Mi-a placut de asemenea ca au fost adunati in aceasi incapere oameni din domenii diferite, cu mai multi sau mai putini ani de experienta, si am reusit sa ne punem in comun parerile si sa organizam o nunta; pot sa zic ca a fost un schimb de experienta cel putin interesant.
 
Cursul m-a ajutat sa imi dau seama ca ceea ce faceam eu doar din instinct exista de fapt si in teorie, iar pe de alta parte m-a ajutat foarte mult sa imi organizez altfel ideile si timpul sa gasesc o ordine logica in care trebuie sa fac anumite lucruri si cel mai important... m-a ajutat sa pot sa privesc proiectul in ansamblul lui si nu doar pe bucatele, poate sa il vad si un pic mai obiectiv sa pot sa vad ce riscuri si ce beneficii peresupune cat de eficient este si asa mai departe.
 
As recomanda acest curs tocmai pentru toate motivele de mai sus: pentru ca a fost interesant, interactiv, bazat pe practica si nu pe teorie pentru ca nu m-am plictisit ( probabil ca as mai fi continuat cu usurinta acest curs inca 2 zile) si pentru ca daca m-ar intreba cineva care ar fi formatul ideal pentru un training i-as raspunde cu usurinta ca asta este ce m-ar multumi."