Axioma ofera 6 cursuri eligibile pentru obtinerea de PDU si mentinerea statutului profesional de PMP


Daca esti certificat PMP si  doresti sa acumulezi PDU-urile necesare pentru a mentine statutul de PMP avem o veste buna pentru tine.

Conform PMPHandbook (ultima revizie din 12 mai 2012) in cadrul programului CCR (Continuing Certification Requirements) persoanele certificate pot acumula unitati de dezvoltare profesionala (PDU) categoria B printr-un proces de invatare continua (referinta  PMPHandbook pagina 37).

Conform PMP Handbook cursurile Axioma Solutions sunt eligibile pentru oferirea punctelor PDU compania avand statut de furnizor de training non-R.E.P. (referinta  PMPHandbook pagina 37).

Pentru obtinerea unitatilor de dezvoltare profesionala (PDU) si mentinerea statutului de PMP iti propunem o colectie de cursuri care te vor ajuta sa te dezvolti profesional in meseria de project manager.

Documente necesare pentru inregistrarea PDU-urilor: formularul de inregistrare, diploma de participare, agenda cursului care sa specifice zona de competente acoperite de curs.

MS Project@Work

Cand vine vorba de project managemet, un manager de proiect trebuie sa jongleze cu zeci de functii si sute de sarcini. Unul dintre cele mai raspandite instrumente utilizat de project manageri pentru gestionarea timpului, planificarea, monitorizarea si raportarea activitatilor din proiect este Microsoft Project.
Cursul Project@Work este axat pe transferul de cunostinte cu aplicabilitate practica imediata si raspunde atat nevoilor celor care sunt deja utilizatori de MS Project, cat si celor care nu au experienta in folosirea acestuia.

 

Nr. PDU eligible: 14 PDU, durata curs 2 zile

ROI 4x4 Method

Pentru a derula un proiect, managerul de proiect trebuie sa justifice bugetul si sa documenteze cu argumente solide un Business Case sau un Studiu de Fezabilitate. Aici vei invata cum sa calculezi cel mai obiectiv si incontestabil argument – ROI-ul.

ROI 4x4 Method este un curs de specializare in calculul Return on Investment utilizand o metoda de lucru colaborativ care te ajuta sa sustii initiativele de business pe baza valorii pe care acestea o aduc proiectului si organizatiei.

Nr. PDU eligible: 7 PDU pentru cursul cu durata de 1 zi
Nr. PDU eligible:
14 PDU pentru cursul, certificate ANC, cu durata de 2 zile

Business Presentations

In calitate de manager de proiect vei avea oportunitatea si obligatia de a crea si livra prezentari pe diferite subiecte de la kick-off meeting pana la Lessons Learned Review sau Steering Commitee.

Cursul Business Presentations se axeaza pe o metoda practica de construire de prezentari orientate pe continut pentru crearea unei prezentari structurate, clare si convingatoare.

Nr. PDU eligible: 14 PDU, durata curs 2 zile

Negociate for Success

De multe ori project managerii sunt pusi in situatia sa negocieze termene si conditii, bugete, resurse.
Abilitatile de negociator a project managerului adesea sunt critice pentru succesul final al proiectului. “Negociate 4 Success” este un curs de negocieri pentru manageri si project manageri axat pe invatarea tehnicilor de negociere si dezvoltarea abilitatilor de negociator prin utilizarea unui proces consistent de negociere.

Nr. PDU eligible: 14 PDU, durata curs 2 zile

Business Process Management – BPM QuickStart

BPM QuickStart este un curs rapid de initiere in documentarea si analiza proceselor de business, oferind un prim nivel esential celor implicati in activitati BPM. La acest curs participantii vor cunoaste practicile si tehnicile de business process management general acceptate si utilizate.

Nr. PDU eligible: 14 pentru cursul cu durata de 2 zile

Business Process Management – BPM X3

BPM X3 este un curs practic de Business Process Management care ofera o perspectiva completa asupra maparii, gestionarii si optimizarii proceselor de afaceri.
Prin participarea la acest curs managerii de proiect vor fi capabili sa utilizeze o abordare structurata pentru analiza, definirea si imbunatatirea proceselor prin proiecte specifice.

Nr. PDU eligible: 21 pentru cursul, certificat CNFPA, cu durata de 3 zile

Inscrieri

Doresti sa participi la un astfel de curs?

Trimite-ne un email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau suna acum la 0771.22.97.63 / 0771.22.97.67