Workshop gratuit de initiere in utilizarea ROI pentru specialistii si managerii de Resurse Umane

Urmatorul eveniment?

01 Iulie 2016.

Gazdele Evenimentului

Un eveniment cu traditie dedicat managerilor si specialistilor de resurse umane

Incepand cu 2 Noiembrie 2012 Axioma Solutions a lansat seria de workshop-uri de initiere in utilizare ROI pentru specialistii si managerii din departamentele de Resurse Umane.

“Workshop-ul de initiere in ROI pentru HR face parte dintr-un program de sesiuni lunare dedicate specialistilor in HR, in care oferim acces la un instrument foarte util in deciziile asociate initiativelor de HR”
Marian Stirbescu, Product Manager si Trainer Axioma, creatorul metodei ROI 4X4.

“Timp de patru ore vom raspunde la intrebarea cum se calculeaza ROI-ul pentru HR si cum acesta poate fi utilizat intr-un mod facil si practic de catre manageri pentru a putea lua decizii in cunostinta de cauza, dar si pentru a masura rezultatele initiativelor anterioare.”
Adrian Badea, Senior Trainer Axioma.

Chiar daca presa de specialitate si managerii de HR cocheteaza de ceva timp cu conceptul de ROI, impactul financiar al strategiei si initiativelor de HR nu este masurat intr-un mod consecvent in cadrul organizatiilor din Romania. (Pentru detalii cititi acest studiu: http://www.axioma.ro/articole/46-articole/347-afla-si-tu-ce-am-invatat-noi-de-la-workshop-ul-roi4hr )

Cauza?

Majoritatea specialistilor cred ca ROI-ul ca instrument de decizie este prea complicat, iar calculul acestuia este mult prea dificil. Noi credem totusi ca lucrurile pot sta diferit.

Motivatia noastra

“Prin aceasta initiativa ne propunem sa demitizam intrumentul de ROI si sa il facem accesibil specialistilor de HR care vor sa imbunatateasca modul in care demareaza si justifica initiative importante precum: bugetare, angajare, programe de motivare, achizitii in cadrul departamentului sau programe de training”
Carmen Simionescu, Trainer Axioma - Finance for non Finance , auditor si consultant financiar

Workshop-ul de initiere in ROI pentru HR este construit pe baza metodei ROI 4x4, dezvoltata intern de Axioma Solutions avand la baza o experienta de 10 ani a autorilor in managementul unor proiecte complexe si furnizarea de training si consultanta.

Agenda Evenimentului

Printre subiectele care vor fi abordate in cadrul workshop-ului se numara:

- Introducerea in concept ROI

- Formula ROI

- Avantajele utilizarii de catre departementele de resurse umane

- Cand se justifica si cand nu se justifica sa utilizam ROI

- Scenarii de utilizare in cadrul departamentului de Resurse Umane

- Imagine de asamblu a metodei de calcul ROI 4x4

- Matricea de factori ROI ca instrument minimal pentru luarea unei decizii

- Exemple de modele de calcul.

 

Locatie

Workshop-ul de initiere in ROI pentru HR va avea loc la sediul Axioma Solutions din Cotroceni Business Center, Bucuresti, corp U, etaj 5, sala New York.

Pretul?

Gratuit in limita locurilor disponibile. Numarul de locuri este limitat la 12 participanti.

Alti Participanti

Pana acum ne-au onorat cu participarea la acest eveniment manageri si specialisti de la:

Inscrieri

Va rugam sa ne contactati pe email la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.