John Adair la Bucuresti - Conferinţa „How To Grow Leaders - Romania” - 20 noiembrie 2014

Despre ce este vorba

Pe data de 20 Noiembrie 2014 avem plăcerea de a-l aduce la Bucureşti, în premiera pentru România, pe John Adair.

John Adair, primul profesor de Leadership din lume – la Universitatea din Surrey, Marea Britanie, este speaker-ul principal al conferinţei „How To Grow LeadersRomania” ce se va desfăşura în la Hotel Novotel Bucureşti. Autor al modelului Action Centred Leadership (ACL) şi inițiator al cursurilor la care au participat până acum peste un milion de manageri din întreaga lume.

Cui i se adresează

Conferinţa „How To Grow Leaders Romania” se adresează în principal managerilor şi directorilor de Resurse Umane, managerilor de Training şi Dezvoltare, top managerilor din companii multinaționale şi naționale şi liderilor comunităţii de afaceri din România. John Adair, unul dintre cei mai importanţi gânditori de management şi leadership din lume, le va vorbi participanţilor la eveniment despre procesul de selectie, creştere şi dezvoltare a liderilor, oferind în premieră în România viziunea sa personală asupra leadership-ului, asupra diferenţelor dintre lideri şi manageri şi asupra modului în care leadership-ul poate fi învăţat.

Cine este John Adair?

John Adair, primul profesor de Leadership din lume, este cel care a introdus aceasta catedră la Universitatea din Surrey, Marea Britanie, în anul 1979. El a fost şef de catedră pentru Leadership Strategic la Colegiul de pregătire a angajaţilor Naţiunilor Unite. Contribuţia lui John la dezvoltarea modelelor de management este completată de faptul că el a fost primul care a demonstrat că leadership-ul poate fi învăţat, calităţile înnăscute fiind doar punctul de start în creșterea liderilor.

De unde vin participantii

„Așteptam la eveniment peste 200 de participanţi din domenii precum banking, telecom, software, farma, agro-business, consultanţă, construcţii, producţie industrială, retail şi distribuţie” - Marian Ştirbescu, Managing Partner Axioma şi trainer acreditat internaţional ACL. Axioma Solutions, companie de training din Bucureşti acreditată în metoda ACL (Action Centred Leadership), este iniţiatoarea şi organizatoarea evenimentului.

Agenda Evenimentului

Conferinţa se va desfăşura în data de 20 noiembrie 2014. Evenimentul va începe la ora 09:30 şi va cuprinde trei sesiuni de prezentări pe teme de leadership şi management. John Adair va susţine o prezentare de 45 de minute urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri de 30 de minute. În partea a doua a zilei se va desfăşura un seminar practic de inițiere în Action Centred Leadership, exclusiv pentru 15 participanţi. Modelul de training ACL este unul de succes pe plan internaţional, peste un milion de manageri din 17 tari participând la programele ACL. Un număr select de invitaţi va avea ocazia exclusivă de a participa la un „Private Lunch” în compania lui John Adair.

Lansarea cărţii lui John Adair – „How to Grow Leaders” si Exemplare gratuite

Toţi participanţii la conferinţă vor primi câte un exemplar din cartea lui John Adair, “How to Grow Leaders - The Seven Key Principles of Effective Development”, ediţia în limba română ce va fi publicată în luna noiembrie la editura Meteor Publishing. Este una din cărţile de referinţă între cele peste 50 de titluri pe teme de leadership şi management publicate de către John Adair. Cartea abordează natura leadership-ului şi modul concret în care acesta poate fi învăţat şi perfecţionat de către manageri. În limba română au mai fost publicate alte doua cărţi ale lui John, printre care şi best-seller-ul ”Nu Boss ci Lider”.

Locatie

Hotel Novotel Bucharest, Calea Victoriei 37B Sector 1, Bucureşti

Sălile Paris şi Lille

Mai multe informaţii

Website-ul dedicat: www.howtogrowleaders.ro

Parteneri Organizare

   

Parteneri  

  

 Parteneri Media