Axioma Solutions devine partener de acreditare Persolog

28-August-2019 - Comunicat de presa

Persolog și Axioma Solutions anunță începerea unei colaborări strategice pe piața de training din România.

 

 

 Persolog este o editură și academie internațională, care dezvoltă concepte și instrumente de învățare, pentru utilizarea practică de către traineri, coach și manageri HR, fiind specializat în evaluarea comportamentală și dezvoltarea personalității.

Axioma Solutions este unul dintre furnizorii principali de cursuri de formare profesională în București, fiind specializat în următoarele domenii: Leadership & Management, Soft Skills, Sales & Customer Service și MS Office.

În ultimii 4 ani mai mulți traineri Axioma Solutions au participat la cursuri de certificare persolog, au obținut licența pentru Modelul de Personalitate persolog și Modelul de Stres persolog, și au implementat aceste instrumentele științifice în cursurile Axioma, oferind și mai multă valoare clienților. 

Începând cu August 2019, colaborarea celor două companii ajunge la un nivel mai avansat: doi dintre trainerii Axioma Solutions, Marian Stirbescu și Adrian Badea, după mai mulți ani de experiență în folosirea instrumentelor persolog în propriile traininguri, au primit instruire suplimentară și au fost calificați ca master-traineri persolog, obținând dreptul să certifice alți traineri în utilizarea Modelului de Personalitate persolog (D.I.S.C.).

Astfel Axioma Solutions va începe să oferă clienților săi un serviciu de instruire nou și unic pe piața din România: cursuri interne de Certificare în Modelul de Personalitate persolog, cu licență internațională.

Prin această certificare participanții învață să aplice altora Profilul de Personalitate persolog(bazat pe Modelul D.I.S.C.), să interpreteze rezultatele, și să-l integreze în serviciile lor de training, consultanță sau coaching, ridicând calitatea și valoarea oferită clienților sau colegilor din cadrul organizației.

Mai multe detalii, în curând, pe www.axioma.ro și www.persolog.ro