Utilizeaza la maxim mindmapping-ul

Colaboreaza in timp real prin internet. Acum poti utiliza MindManager-ul intr-un mediu online sigur, care iti permite sa colaborezi la construirea mapelor cu oricine, de oriunde, virtual.

S-a dus vremea documentelor de groupthink pline de curcubeele de la tracked changes care se plimba de la un inbox la altul, in total dezacord cu eficienta la locul de munca. Cu MindManager si Mindjet Connect, membri multipli ai unei echipe pot accesa si updata in acelasi timp aceeasi mapa si pot vedea instantaneu progresul. Poti chiar sa discuti totul in timp ce se intampla. Luarea deciziilor este fluenta. Ceea ce in mod obisnuit va lua zile sa puteti face, acum are o durata de ordinul minutelor.

Este un tool (o unealta) de colaborare care duce mindmapping-ul la un nivel cu totul nou, unde toate lucrurile bune se multiplica: ideile, cunostintele, energia, productivitatea - tot ce vrei tu. Totul este posibil cu Mindjet Connect.

Faci mai multe impreuna – cu MindManager + Mindjet Connect:

  • Afiseaza date, idei si informatii intr-un mediu vizual intuitiv care faciliteaza colaborarea intre membrii echipei, care rapid interactioneaza si contribuie simultan si in timp real.
  • Sustine capacitatile intelectuale si accelereaza memoria organizationala.

Lucreza fara granite:

  • Colegi si clienti in locatii diferite din tara sau din jurul lumii pot collabora cu mape intr-un spatiu de lucru sigur, pe Web
  • Echipe virtuale pot interactiona prin intermediul chat-ului live (in direct) si a altor tool-uri (unelte) online

Vezi rezultate intantaneu:

  • Aduni input, faci modificari si obtii aprobarea de la multipli stakeholder-i, totul in cadrul aceleiasi intalniri
  • Rezolvi rapid problemele, obtii raspunsuri instantaneu si vezi cum rezultatele se multiplica chiar sub ochii tai.

"...Lucrul la care ma gandesc este interesant , este faptul ca compania a creat o aplicatie colaborativa dibace, puternica si flexibila, care seteaza un standard pentru multi dintre vendorii de soft colaborativ, din noul val. Acolo unde multi vorbesc despre puterea si innovatia wiki-ilor*, cred ca noua solutie Mindjet Connect concureaza foarte favorabil in acest spatiu"Angela Ashenden, ebizQ.net

 

*wiki - este o aplicaţie web ce permite utilizatorilor să adauge conţinut şi să păstreze propriile lor versiuni succesive, la fel ca pe un forum Internet, dar permite şi oricui altcuiva să editeze conţinutul. Termenul Wiki denumeşte şi software-ul colaborativ folosit pentru crearea unui asemenea sit web (vezi software Wiki pe www.wikipedia.org).

 


Videotutoriale

Cum creez un cont de MindjetConnect